SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK
MINDEN KEDVES ÚJ ÉS RÉGI MEGRENDELŐ CÉGET,

TELEVÍZIÓT, MÉDIA CÉGET, REKLÁMÜGYNÖKSÉGET, FILM, FOTÓ, TV, SMINK, MAKE UP, HAJ FODRÁSZ SZAKEMBERT, SZÍNÉSZ IMPRESSZÁRIÓT, MENEDZSEREKET!

 

Az interaktív online castingprofil fényképes adatbank kezelése nagyon egyszerű, bárhonnan és bármikor, belföldről és külföldről egyaránt kezelhető és különböző paraméterek alapján (pl. szemszín, hajszín, stb.) interaktív lehet benne elképzeléseknek megfelelően keresni, csoportosítani és bookingolni.

Ha még nincs hozzáférési joga, vegye fel a kapcsolatot és hozzáférést biztosítunk az online castinghoz.

Az online casting adatbázist folyamatosan frissítjük a piaci igényeknek megfelelően, hogy a megrendelő cégek mindig aktuális képet lássanak. Modellügynökségünkben különböző korosztályú arcok és karakterek vannak. Stúdiónk folyamatosan keres és kutat fel új arcokat, hogy a cégek mindig megtalálják a keresett karaktert. Célunk, hogy szakmai hozzáértésünkkel, kapcsolatrendszerünkkel segítsük őket a pályán.Az ügynökség modelleket biztosít fotózásokhoz, reklámfilmekhez, sorozatokba, filmforgatáshoz, rendezvényekhez, játékfilmekhez, kereskedelmi TV csatornák műsoraihoz, bemutatókhoz, magazinokba, címlapokra, termékbemutatókra, mínőségi hostess munkákra, divatbemutatókra, klipekbe, reklámfotókhoz, Cd és DVD-hez, katalógushoz, óriásplakátra, promóciós, reklám és média kampányhoz, stb. A megszerzett gyakorlat, a legkorszerűbb felszerelések megbízható szakmai hátteret bíztosítanak. Vállaljuk castingok és válogatások megszervezését. Ígény esetén a professzionális fotó területén nagy gyakorlattal, tudással rendelkező fotósokat, grafikusokat, fotóművészeket, díszlet építőket, fotóstúdiót, castingtermet, filmstúdiót, szakmai személyzetet biztosítunk. Rendkívüli lehetőség! A megyei munkákhoz és reklám kampányokhoz, a megyében vagy a megyeszékhelyen lakók közül is tudnak választani!

A casting profil fényképes adatbak és nyilvántartás folyamatosan bővül különböző korosztályú személyekkel.

A modelleket fotózáson kívül választani lehet reklámfilmre, divatbemutatóra, szépségversenyre, televíziós műsorra. Vannak olyan szereplők akik külföldi lehetőségeket is vállalnak.