SZOLGÁLTATÁS


modell, szereplő, színész, statiszta közvetítés
szereplő válogatás, casting szervezés
statiszta közvetítése produkcióhoz
modell közvetítés
katalógus fotózás
portfólió fotózás
TV produkció
modell felkészítés
termék promóciók készítése
modell statiszta munkára közvetítése
televíziós produkció
szereplő válogatás bonyolítása
casting és válogatás szervezése
fotózásra közvetítés
rendezvényre hostess biztosítás
filmforgatás
stílus tanácsadás
smink tanácsadás
modelltanfolyam
divatbemutató
reklámfilmhez modell, szereplő közveítés
reklámhoz, forgatáshoz, felvételezéshez közvetítés


Kifizetés munka napon.

Modellek alap munkadíja átlagban: 100 - 900 € / nap
Az utazási költségek belföldre vagy külföldre minden esetben a megrendelőt terhelik.
Kiskorúak esetén a modell szülői felügyelet mellett szerepel a fotózásokon, filmezéseken, vagy rendezvényeken.

Modelljeink, szereplőink képei kód alapján érhetők el, amely jelszóval védett. Könnyű választani.

Interaktív online adatbázisunk bárhol a világon elérhető. Ha még nincs hozzáférése, küldjön emailt és hozzáférést biztosítunk!

Modelljeink közül választhat fotózásokhoz, filmezésekhez, rendezvényekhez, mozifilmekhez, TV műsorokhoz, divatbemutatókhoz, magazinokba, címlapokra, reklámfotókhoz, Cd és DVD borítékokhoz, reklámfilmekbe, stb.

A casting stúdió Budapest belvárosában, a Nyugati Pályaudvar közelében lehetővé teszi a castingok könnyű megközelítését és szakszerű zökkenőmentes lebonyolítását.

A közvetített munkákra garanciát vállalunk. Szükség esetén modelljeink munkavégzéséhez biztosítjuk a megfelelő szakmai stábot, fotósokat, sminkeseket, fodrászokat, stylistokat.

Eddigi munkáink és szakembereink sok éves szakmai gyakorlata, mind a modellek, mind a megrendelő cégek számára magasszintű munkát biztosít.

Igény esetén szakmai stábot biztosítunk, filmest, grafikust, fotóst, sminkest, fodrászt, stylistot, stb.

Munkáink és szakembereink sok éves szakmai gyakorlata, mind a modellek, mind a megrendelő cégek számára magasszintű szolgáltatást biztosít.

Tagjaink között szerepelnek

casting szervezők,
modellmenedzser,
profi fotós,
profi filmes,
marketing szakember,
könyvelő,
fodrász,
sminkes,
korreográfus,

így a kezdőknek segítséget tudunk nyújtani a biztonságos induláshoz.

Az adatbázis bővül, 0 - 99 évig szerepelnek.

A modelleket fotózáson kívül választani lehet reklámfilnre, divatbemutatóra, szépségversenyre, televíziós műsorra is. Vannak olyan szereplők akik külföldi lehetőségeket is vállalnak.

Az online casting adatbázist folyamatosan frissítjük a piaci igényeknek megfelelően, hogy a megrendelő cégek mindig aktuális képet lássanak. Modellügynökségünkben különböző korosztályú arcok és karakterek vannak. Stúdiónk folyamatosan keres és kutat fel új arcokat, hogy a cégek mindig megtalálják a keresett karaktert. Célunk, hogy szakmai hozzáértésünkkel, kapcsolatrendszerünkkel segítsük őket a pályán.Az ügynökség modelleket biztosít fotózásokhoz, reklámfilmekhez, sorozatokba, filmforgatáshoz, rendezvényekhez, játékfilmekhez, kereskedelmi TV csatornák műsoraihoz, bemutatókhoz, magazinokba, címlapokra, termékbemutatókra, mínőségi hostess munkákra, divatbemutatókra, klipekbe, reklámfotókhoz, Cd és DVD-hez, katalógushoz, óriásplakátra, promóciós, reklám és média kampányhoz, stb. A megszerzett gyakorlat, a legkorszerűbb felszerelések megbízható szakmai hátteret bíztosítanak. Vállaljuk castingok és válogatások megszervezését. Ígény esetén a professzionális fotó területén nagy gyakorlattal, tudással rendelkező fotósokat, grafikusokat, fotóművészeket, díszlet építőket, fotóstúdiót, castingtermet, filmstúdiót, szakmai személyzetet biztosítunk. Rendkívüli lehetőség! A megyei munkákhoz és reklám kampányokhoz, a megyében vagy a megyeszékhelyen lakók közül is tudnak választani!

Az interaktív online casting kezelése nagyon egyszerű, bárhonnan és bármikor, belföldről és külföldről egyaránt kezelhető és különböző paraméterek alapján (pl. szemszín, hajszín, stb.) interaktív lehet benne elképzeléseknek megfelelően keresni, csoportosítani és bookingolni. Ha még nincs hozzáférési joga, vegye fel a kapcsolatot az ügynökséggel és hozzáférést biztosítunk az online castinghoz.